Overal op het internet zijn er shops te vinden waar je fan producten van Ajax zonder problemen kunt kopen. Echter zijn er op het internet ook een paar shops te vinden waar je, net als bij veel andere shops verschillende fan producten van Ajax kunt kopen, maar tevens wat extra’s kunt verwachten voor je geld. Denk daarbij kwalitatief hoogstaande fan producten van Ajax. Verschillende veilige betalingsmogelijkheden. En een snelle levering door heel Nederland. Hieronder een aantal shops die wij aanraden waar je het beste fan producten van Ajax, en dus ook Ajax trainingspakken, kunt kopen.

voetbalshop.nl – Bezoeken!

Misschien wel de grootste shop voor producten met betrekking tot voetbal. Ook voetbalshop.nl heeft binnen hun shop een gedeelte met fan producten van Ajax, en dus ook Ajax trainingspakken. Maar daarnaast kun je er eigenlijk wel terecht voor alles wat met voetbal te maken heeft. Via de shop kun je ook met veel verschillende veilige betalingsmogelijkheden je gekochte producten betalen. En daarnaast kun je er tot 23:00 uur iets kopen, en dan versturen ze het alsnog op dezelfde dag naar je toe.

Klantenservice voetbalshop.nl

De klantenservice staat bij voetbalshop.nl hoog in het vaandel. Ze bieden dan ook vier manieren aan om heel simpel in contact te komen met hun klantenservice. Via het telefoonnummer 0348-437811 kun je gratis telefonisch in contact komen met de klantenservice. Terwijl je door het versturen van een email naar klantenservice@voetbalshop.nl ook de klantenservice kunt benaderen. Daarnaast is de Facebook pagina van de shop ook beschikbaar voor informatie en al je vragen. Terwijl je het telefoonnummer 06-19771972 kunt gebruiken om supersnel en heel makkelijk via WhatsApp in contact te komen.

Adresgegevens voetbalshop.nl

De shop voetbalshop.nl is een onderdeel van Badge Direct BV. Je kunt de fysieke winkel vinden aan de Edisonweg 6 in Woerden. De postcode die bij de adresgegevens van de shop hoort is 3442 AC.

serieastore.nl – Bezoeken!

Van oorsprong is serieastore.nl, zoals de naam al doet vermoeden, een shop dat zich enkel en alleen richtte op fan producten van voetbalclubs uit de Italiaanse Serie A. Maar inmiddels biedt deze shop veel meer aan. En kun je er onder andere ook terecht voor fan producten van voetbalclubs uit de Nederlandse Eredivisie. Zo bieden ze dan ook het Ajax trainingspak aan en nog vele andere prachtige Ajax fan producten. Bij deze shop heb je verschillende veilige betalingsmogelijkheden. En producten die gekocht zijn worden nog op dezelfde dag verstuurd als je ze voor 23:00 uur heb gekocht.

Klantenservice serieastore.nl

De klantenservice van serieastore.nl is via de email te bereiken door een email te storen naar klantenservice@serieastore.nl. Tevens kun je doormiddel van een soort van live chat via de homepage van de shop ook in contact komen met de klantenservice. Afsluitend kun je nog gratis telefonisch in contact komen met de klantenservice. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer 0348-437809.

Adresgegevens serieastore.nl

Ook serieastore.nl is als shop onderdeel van Badge Direct BV. Aan de Edisonweg 6 in Woerden kun je de fysieke winkel vinden. 3442 AC is de postcode die toebehoort aan de adresgegevens van de shop.